I Kristkirken bestræber vi os på at skabe åbne, generøse og venlige relationer til alle, som søger os og kirkerummet.

Den kristendom der praktiseres er karakteriseret af et Gudsbillede, der er bærer de generøse og åbne relationer.

Gennem årene har der i menighedsrådene og nu i kirkeudvalget været lagt vægt på, at gøre kirken til et velkendt og trygt sted for især børn og unge.

Vi har mange konfirmander og gør meget for at sikre, at de i teenageårene oplever, at det at tro på Gud og Kristus ikke udelukker en videnskabelig tilgang til at forstå liv og eksistens. I Kristkirken bliver der altid både lyttet og talt meget om meningen med livet, og vi har en holdning til, at når bønnerne i gudstjenesten sluttet med "fra evighed til evighed", så betyder det, at vi altid kan finde tid til hinanden, tid til samtale og tid til omsorg.