Kirken har altid taget sig af den, der søgte hjælp i en vanskelig situation – materielt som følelsesmæssigt. Sådan er det stadig. De midler der uddeles, bliver bl.a. indsamlet ved søndagsgudstjeneste mv.

Julehjælp

Selv om der med byfornyelsen er sket store forandringer på Vesterbro i retning af flere velstillede borgere, så er der i bydelen en skjult fattigdom. Følelsen af at have mindre end dem, man kan sammenligne sig med. Derfor uddeler Vesterbro Sogn bl.a. julehjælp. Efter ansøgning, hvis det skønnes, at du har brug for økonomisk hjælp, uddeler Vesterbro Sogn et beløb.

Kristkirkens menighedspleje ledes af en selvstændig bestyrelse inden for kirkens frivillige arbejde. Her kan der søges om økonomisk hjælp hele året og i særdeleshed op til jul.

Kristkirkens sogn omfatter adresserne på Amerikavej, Ballumgade, Bissensgade, Carstensgade, Ejderstedgade 2-16, Enghave Plads 13-25 og 14-20, Enghavevej 33-57 og 2-42, Ernst Meyers Gade, Freundsgade, Haderslevgade 2-32, Hedebygade, Jerichausgade, Kingosgade 1-9, Küchlersgade, Lundbyesgade, Lyrskovgade, Møgeltøndergade, Ny Carlsberg Vej 12-112, Rahbeks Allé undtagen 2-36 og 15A-23 (som hører under Frederiksberg Slotssogn), Rejsbygade, Sundevedsgade, Trøjborggade, Tøndergade, Vesterbrogade 103-151 og 108-150, Vesterfælledvej 1-59 og 2-66.

Akut hjælp

Hvis der pludselig opstår en uventet situation, som du ikke kan overskue økonomisk, kan Vesterbro Sogn måske hjælpe med et lille pengebeløb. Henvendelse kan i så fald ske til kirkekontoret eller til en af sognets præster.